Selamat Datang ke MembinaLegasi.com!


E-BOOK TERBARU. KLIK DI GAMBAR UNTUK DOWNLOAD PERCUMA!

BUILD YOUR LEGACY : PERJALANAN MEMBANGUNKAN POTENSI SEJAK 2014

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH...

Terima kasih kerana sudi bertandang ke MembinaLegasi.com

MembinaLegasi.com adalah platform saya menulis dan berkongsi idea sejak tahun 2011.

Salam perkenalan saya hulurkan. Saya, Fazrul Ismail kini berperanan sebagai CEO dan Master Trainer di Akademi Sinergi Ikhlas serta Penasihat Modul Rumah Ngaji.

Pada tahun 2018 ini, saya telah menetapkan FOKUS untuk melatih dan melahirkan lebih ramai trainer pelapis dan Synergizer yang bersedia menyebarkan visi Membina Legasi Berteraskan Wahyu ke dalam segenap peringkat masyarakat. Sekiranya anda berkongsi visi yang sama dan mahu bersinergi dengan saya, mohon add saya sebagai Facebook friend anda. Saya sedar saya tidak mampu melakukannya sendirian, kerana bak kata pepatah Afrika, "if you want to go fast, go alone. But if you want to go far, go together!"

Misi saya pada tahun 2018 ialah untuk meneruskan program latihan pembangunan manusia, Build Your Legacy : Amazing Leadership Training, iaitu sebuah modul kepimpinan yang diterjemahkan daripada prinsip-prinsip dalam al-Quran, hasil kajian akademik bersama Prof Ridhwan Fontaine, ahli akademik di IIUM. Modul ini sudah dilaksanakan sejak tahun 2015 dan sebanyak 14 batch sudah menuai manfaat daripadanya.

Sekiranya anda berminat mahu mengetahui lebih lanjut mengenai modul ini, boleh dapatkan E-BOOK di link ini.

Selain itu, sekiranya anda mahu artikel-artikel terkini saya dihantar terus kepada anda, dijemput tinggalkan emel di bawah atau klik follow di Facebook saya (akaun personal). Saya harap ia dapat memberi inspirasi dan manfaat buat anda setiap hari inshaAllah.

Akhir sekali, sekiranya anda sukakan perkongsian dalam bentuk video, dijemput Like di Facebook Page Membina Legasi. Saya inshaAllah dari semasa ke semasa akan berkongsi lebih banyak melalui siri-siri video.

Semoga kita semua mendapat rahmat dan kasih sayang Allah.

Salam hormat,
Fazrul Ismail
MembinaLegasi.com

 

p/s : Alhamdulillah bulan ini Kursus Online 50 Perkataan Dalam Al-Quran sudah dilancarkan sebagai persediaan 100 hari menjelang Ramadan. Boleh daftar sekarang dan nikmati penjimatan RM50 di link ini.

 

 

 

BERMINAT mendapat bahan-bahan terkini Membina Legasi?

Tinggalkan Email Anda Sekarang :