>>>CASIC


Apa itu CASIC? Ia adalah singkatan kepada :

  • Connect
  • Acknowledge
  • Serve
  • Inquire
  • Choice

CASIC adalah modul berkesan hasil kajian lebih 2 tahun tentang tabiat untuk berjaya dalam diri manusia. Pelbagai bahan rujukan diambilkira samada dari Barat atau Timur – disekalikan dengan rujukan agama pelbagai untuk mengenal 5 tabiat penting ini. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut atau mengendalikan program latihan CASIC, sila berhubung kepada info@total-success.net atau hubungi En Firdaus 0122240622

Tentang Penulis – Fazrul Ismail

Fazrul Ismail ialah jurulatih, coach dan konsultan di Total Success Training & Consultancy. Beliau membuat kajian CASIC ketika di Los Angeles, California dan meneruskannya setelah pulang ke Malaysia. Modul ini sudah dilaksanakan di US, Kanada, Jepun, Indonesia dan yang terkini di Malaysia.

Tentang Laman CASIC Gallery

Laman ini ditubuhkan untuk berkongsi artikel dan input berkaitan dengan formula CASIC. Perkongsian ini samada untuk umum atau disekalikan dengan kajian berasaskan sumber rujukan pelbagai disiplin dan agama. Saya mengalu-alukan sebarang komen. Artikel-artikel dan komen dalam laman ini akan dimuatkan dalam buku-buku CASIC yang sedang disiapkan oleh penulis – Fazrul Ismail.

Banyak artikel sebelum Jun 2011 di CASIC Gallery adalah hasil daripada web CASICFormula.com, ST-Gallery.COM dan al-Muntalaq.COM .